Mivel mindenki mesél a szállásról meg képeket rak fel, gondoltam szentelek egy külön blog bejegyzést a kolesznek.

Tehát, Albany Park. Suli egyik magadrafőzős szállása. Gyakran diákfaluként emlegetik, mert hát kb az. Egy füves területen 63 ház van blokkokba rendezve, és úgy számozva, hogy azt gyakran a helyiek sem értik, bár azért az esetek többségében egymást követik a számok egy blokkon belül. A házak nagyjában undergraduatek laknak, de van jó néhány PG ház is.

 Furcsa mód a St Andys oldal alapján rosszabbra számítanál. A konyhánk köszönőviszonyban sincs a képpel, ami fenn van, a szgép terem sem, a mosodát még nem láttam.:P A szoba korrekt, sőt csinos, a park meg tele partiarcokkal. Mindenki barátságos, és kisebb/nagyobb zöld füves területek is vannak. Na meg nyuszik:), nem tudom, hogy kerültek ide, miért kerültek ide, meg úgy egyébként miért maradnak, de tény, hogy mókás, ahogy itt mászkálnak.

Alapból hat fős házikók vannak, a miénk négy fős, egy két fős és két egy fős szobával, fürdőszobával és káddal (You’re from house 46? Ohh, so you are the ones with the bath!:P) nem mintha használnánk, de mindenki irigyli:D és ugyan nappalink nincs, viszont van egy huuuuuge konyhánk:)

Ami még nagyon jó, hogy a tengerparton lakunk, azok akik voltak Skóciban kilencedikben talán emlékeznek, ahogy a temető/romok mellett lesétálva volt egy móló és egy homokos tengerpart (East Sands), igen, annak a másik végén lakom:))

Na, elég a show offból, ami rossz itt (bár nincs sok) az leginkább a villanytűzhely:( Ha az ember gázhoz van szokva, hát akkor elég zavaró. Eddig viharos volt a kapcsolatunk, de remélem ez a jövőben változni fog.

Éééés akkor, ladies and gentlemen, Albany képekben:

http://picasaweb.google.co.uk/bagyanszki/Albany#

 

Szerző: lpb  2009.09.25. 17:54 4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://liliinstandrews.blog.hu/api/trackback/id/tr431406945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beze · http://beze.extra.hu/avatar.jpg 2009.09.25. 18:56:46

én emlékszem ^^
egyébként jól néz ki :) nagyon szép hely

Pippó 2009.09.25. 21:46:51

Húú, de szép zöld a fű...és a konyha se semmi!

hebike 2009.09.26. 12:11:46

A tengerpart és a nyuszi a kedvencem.

Donna Cassandra 2009.09.26. 12:57:16

Szerintem jó helyed van:-) Tengerparti futópálya, háziállatok...
süti beállítások módosítása