Most már nekünk is teljes egészében kész:)

Hétfő

11:00 Olasz

12:00 Spanyol nyelvtan

14:00 Művtöri előadás

Kedd

11:00 Olasz

12:00 Spanyol irodalom előadás

14:00 Művtöri előadás

Szerda

11:00 Olasz

12:00 Spanyol beszéd és hallott szövegértés

Csütörtök

11:00 Olasz (micsoda meglepetés:D)

12:00 Művtöri tutorial

14:00 Művtöri előadás

Péntek

12:00 Spanyol nyelvtan

13:00 Spanyol irodalom seminar

 

Suliban eltöltött időre nem húzós, viszont otthon kell ám ezt azt csinálni (mondjuk nem belehalós:))

Művtörin mondjuk kicsit kiakasztott Nicola és Giovanni Pisano, akik bizony sok sok építészeti remekkel áldottak meg minket, amiket jól meg kell ismerni. Mondjuk az előadónk nagyon jó volt, életemben nem élveztem még így építészetet, és a végén a majdnemugyanolyandemégsem szószékeket (szám szerint 4) is sikerült feldolgoznom:) Ari volt a prof, amikor mondta, h látja h lelkesen jegyzetelünk, de ne tegyük, mert nem érnek annyit a szavai és amúgy is rengeteget fogunk olvasni, úgyhogy inkább élvezzük és fogadjuk be a műalkotásokat, és még aribb volt amikor feltöltötte webCTre a pptt meg egy rövid összefoglalót.

 

A spanyol szeminárium is élmény volt, főleg, hogy ugyanaz tartja, aki az előadást, és ugyanolyan hévvel, csak nem egy előadóban, hanem egy kis teremben, így nagyobb hatást gyakorol ránk.:D

 

 A spanyol nyelvtant is élvezem, a tanárnéni amikor mondtam neki h magyar vagyok kifejtette, hogy amikor volt Budapesten végig az volt az érzése, hogy ugyanabban a ritmusban és dallamban beszélünk mint a spanyolok, csak hát ugye nem spanyolul. Amúgy nagyon kedves, és kezdem jól érteni a madridi akcentust:)

 

Tegnap pedig pörköltet főztem Lucianak és két angol vendégünknek, akik értékelték a konyhaművészetem (sőt, ízlett nekik:)) és visszavárnak egy angol vacsira, amit igyekszem majd nyitottan fogadni, bár a sós ecetes sült krumpli létezése már önmagában nem annyira biztató.

 

Szerző: lpb  2009.10.04. 21:52 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://liliinstandrews.blog.hu/api/trackback/id/tr761427802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Donna Cassandra 2009.10.05. 11:31:05

Úgy látom, a koránkelést megúsztad:-)
és az órák sem túl hosszúak.
Itthon, ma reggel:
index.hu/bulvar/2009/10/05/lovoldozes_egy_pesti_iskolanal/
süti beállítások módosítása