Este hétkor leballagtunk a házak közti zöld placcok egyikére, ahol már dúlt a parti. Egy csaj azzal kezdte h pezsgőt nyomott a kezünkbe, és mindenki mindenkivel dumált. Meglepően több volt a nem újonc, de jól elvoltunk. Luciával és Anne-el ronggyá fagytunk, de voltak akik mezítláb voltak, mi a látványtól is fáztunk:D

A wardenünk mondott egy beszédet a felelősségről, meg, hogy vigyázzunk egymásra és magunkra, meg keep the peace:) és nagyon kedves, meg jó fej volt. Utána ment tovább a buli, elvoltunk és láttunk néhány nyulat is:D Találkoztam egy magyar fazonnal, és állítólag a szomszédban is lakik egy srác, de úgyis lesz egy kitchen partynk (mert nekünk szupi nagy konyhánk van) és oda meghívjuk a 47 és 45ös házat, mert ők a szomszédok:)

Utána besétáltunk a Student Unionba (későbbiekben Union), mondván h valami party lesz. A város nagyon szép, klasszikus házikók között visz az út, persze lehet menni a tengerparton is, de mi most bent mentünk. Odaérve a zene elriasztott, így Mathiassal (német PG, akivel még a St Andrews Directben ismerkedtünk meg:)) és Luciával visszajöttünk, dumcsiztunk, aztán hamar, már 10 körül léptünk is aludni, mert mindenki korán kelt aznap.

Másnap Luciával már nyolc körül felébredtünk, kicsit megfázva bár, de törve nem és nem is tudtunk visszaaludni, úgyhogy felöltöztünk,  ettünk, és elindultunk rabit huntra, ugyanis nyuszik is laknak a parkban:)

Utána 10kor találkoztunk Mathiassal és elmentünk a Unionhoz, ahonnan félóránként indult vezetés a városba. Megmutatták a könyvtárat, a Younger Hallt (ami a kezdet és a vég, mert ott iratkozunk be, ott köszöntenek minket, és a záróvizsga is ott van. Láttunk sok szép régi épületet (Art Historyt pont nem:() meg hallottunk Patrick Hamiltonról aki egy bácsi volt és elégették, és ahol elégették megjelent az arca az épület kövön (tényleg van egy arc, de hogy kié?) és ott a monogramja is az épület előtti járdán, amire balszerencse ráállni vagy rálépni akár, és ha rálépsz megbuksz, akármennyit tanulsz. Persze a jószerencse forrása a csodás Északi tenger, amiben amúgy is helyi tradíció úszni egyet,  és ajánlott ha mázlit akarsz a vizsgádra, főleg a ráléptél a PH monogramra.

Utána elmentünk vásárolni, és hát Albany nem a legjobb hely boltok szempontjából. Semmi normális bolt nincs 15 perc sétán belül, ami ha beszélgetsz nem sok, na de hazafelé. Mindenesetre megcsináltunk, bevásároltunk és most már van minden fontosabb kaja:)

Vásárlás óta net és kontakt otthoniakkal, de még nincs vége a mai kalandnak. Luciával és Anne-el megyünk tengerpartra sétálni, és utána megint lesz reception:)

 

Szerző: lpb  2009.09.20. 18:53 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://liliinstandrews.blog.hu/api/trackback/id/tr271395099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Donna Cassandra 2009.09.20. 21:23:41

pezsgős nyúl... nyamm....

Donna Cassandra 2009.09.20. 21:25:12

Ja és ne aggódj, az aranyhal erősebb, mint PH ;-)
süti beállítások módosítása