Hétfőn reggel bementünk a Younger Hallba Luciával, hogy részt vegyünk a köszöntőn, ami nagyon jó volt. Amíg bevonultunk végig szólt a skót duda, és egy skót dudás meg egy úr egy jogarral, amin Szent András volt, vezette fel az igazgatóságot. A principal, proctor és a dean is mondott beszédet, plusz a diákszervezet vezetője és a sport szervezet képviselője. Zárásnak pedig egy rézfúvós csoport eljátszotta a Bohemian Rhapsody-t. :)Mire vége lett, eleredt az eső (először amióta megjöttünk). Luciával beugrottunk a career centerbe, majd a Unionba, ahol is meglátogattuk a könyvesboltot, ami kiborító élmény volt. Kb egy művtöris könyv többe kerül (és csak az első félévre kettő van), mint anno egy teljes évi tankönyvem, viszont szerencsére van könyvtár, mondjuk, az a gyanúm, hogy a nyelvkönyveket már nem fogom megúszni.

A kiakadás után meglepetésként ért, hogy hazaérve regisztrációs papírt kaptunk. Kiderült, hogy a proctor beszéde arról, hogy nem csak az egyetem, de a város közösségéhez is hozzátartozunk nem csak duma volt, hanem választójogot kapunk a helyi ügyekben, ami szerintem nagyon jó fej dolog, tényleg helyi lakosként tekintenek ránk, persze azok is vagyunk, de hát akkoris:)

A kiakadás és meglepődés fáradalmait a helyi közösség szervezte barbecue partyn dolgoztuk fel. A sütögetés után raktak egy hatalmas tüzet (mindezt persze a homokos tengerparton) és lehetett szocializálódni. Megismerkedtünk egy csomó kedves emberrel, majd betévedtünk a városba is. Elég későn keveredtünk haza, de jó móka volt:)

 

Szerző: lpb  2009.09.23. 18:55 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://liliinstandrews.blog.hu/api/trackback/id/tr881402444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Manócs 2009.09.24. 00:11:32

Mi holnap rendezünk bbq partyt a tengerparton...:-)
süti beállítások módosítása